Prečo sa oplatí prenájom bicykla v Bratislave?

Prečo sa oplatí prenájom bicykla v Bratislave?

  Kategórie: Predstavenie
 08.10.2024

Prenájom bicyklov je výhodnou alternatívou pre tých, ktorí bicykel používajú len občas alebo nechcú riešiť starosti spojené s vlastníctvom. Kúpa bicykla ako vstupný výdavok je častokrát menší náklad, ako následný servis a výdavky na chod, najmä pri bicykloch zakúpených z druhej ruky. Pri zaobstaraní nového bicykla preto treba brať do úvahy, či ho skutočne využijete a budete ho používať pravidelne. Ak totiž bicykel využívate iba niekoľko dní počas roka, cena za jednu jazdu sa môže vyšplhať niekoľkonásobne viac, ako keby ste si bicykel prenajali.

 

Výhody prenájmu bicykla

Prenájom bicyklov oproti kúpe vlastného má niekoľko výhod:

  • Nižšie náklady: prenájom bicykla je spravidla lacnejší než jeho kúpa, najmä ak bicykel používate len príležitostne. Odpadajú vám aj náklady na údržbu a servis.
  • Bez údržby a opráv: pri prenájme sa nemusíte starať o opravy alebo údržbu. V požičovni bicyklov Velocity sa staráme o to, aby bol bicykel vždy vo výbornom technickom stave.
  • Flexibilita: prenájom vám umožňuje používať rôzne druhy bicyklov podľa potreby. U nás si môžete prenajať horský ebike na ľahkú cykloturistiku, alebo napríklad gravel na dlhé jazdy po nespevnených cestách. V ponuké sú aj detské bicykle, ak napríklad chcete vziať na výlet neter, ktorá prišla na prázdniny.
  • Bez potreby skladovania: vlastný bicykel si vyžaduje miesto na uskladnenie. Pri prenájme bicykla sa nemusíte obávať o jeho parkovanie alebo bezpečné uskladnenie, keď ho nepoužívate.
  • Aktuálne modely: s prenájmom máte prístup k novším modelom bicyklov bez toho, aby ste museli
  • Cestovateľská výhoda: ak cestujete, prenájom bicykla vám umožňuje ľahko preskúmať nové miesta bez toho, aby ste museli prepravovať vlastný bicykel.

Velocity bike rental 

Najlepšia požičovňa bicyklov v Bratislave

Ak sa chystáte navštíviť Bratislavu, alebo len jednoducho chcete vyskúšať iný druh bicykla, požičovňa bicyklov https://rental.velocity.sk/ je to správne miesto pre vás. Rezerváciu vykonáte a uhradíte jednoducho online. Oceníte aj odberné miesto na Lamačskej ceste pri výdajnom mieste nášho e-shopu, resp. v predajni Velocity, ktoré leží pri vstupnej bráne do bratislavského lesoparku. Ten je ideálny a bezpečný pre všetky druhy cyklistiky.

Pozicovna bicykle

V ponuke sú desiatky bicyklov a najmä elektro bicyklov, takže vieme uspokojiť aj väčšie kolektívy.

 

Uprednostňujete vlastný bicykel pred prenajatým?

Pokiaľ jazdíte aktívne niekoľkokrát do týždňa, či nedáte na vlastníctvo bicykla dopustiť, mať svoj bicykel je samozrejme skvelé!

Najlepšie svetové značky a profesionálne poradenstvo od ľudí z fachu. Vysnívaný bike si môže vybrať v eshope www.procycling.sk. Pri nákupe bicykla máte doručenie v rámci Slovenska zadarmo. A samozrejme v rámci Bratislavy možnosť požičať si a otestovať vybrané modely prostredníctvom https://rental.velocity.sk/